Tiskarsko središče častni član v klubu najboljših časopisnih tiskarn v svetu

Predstavniki podjetja DELO, d. d., in sodelujoči v mednarodnem tekmovanju za laskavi naslov oziroma članstvo v klubu najboljših (INCQC – Newspaper Color Quality Club) smo znova obiskali mednarodni sejem sodobnega založništva IfraExpo 2012 v Frankfurtu v Nemčiji. Bili smo tudi na podelitvi certifikata INCQC za obdobje 2012–2014.

DELO, d. d., časopisno in založniško podjetje, s svojim dnevnim časnikom DELO vsaki dve leti sodeluje na tradicionalnem mednarodno priznanem tekmovanju kakovosti tiska INCQC – International Newspaper Color Quality Club. Priznanje na splošno dokazuje, da ima osebje profesionalno strokovno znanje in sledi mednarodnim standardom za zagotavljanje kakovosti tiska.

Za bralce to pomeni, da Tiskarsko središče Dela, d. d., zagotavlja standardizirane tiskarske izdelke visoke kakovosti, ki so že na pogled sprejemljivejši v primerjavi s konkurenčnimi v regiji.

Lani smo priznanje prejeli edini na Balkanu. Poleg dodatne potrditve častnega članstva v klubu zvezd (za več kot petkratno potrditev standardnih postopkov za zagotavljanje tiska visoke kakovosti) imamo zdaj že sedem certifikatov INCQC. V prihodnjem letu se bomo udeležili 11. tekmovanja INCQC 2014–2016 in se potegovali že za osmo mednarodno potrditev zagotavljanja standardne časopisne kakovosti.

Na sejmu IfraExpo 2012 v Frankfurtu so Tiskarskemu središču Dela, d. d., podelili že sedmi certifikat INCQC – International Newspaper Color Quality Club za obdobje 2012–2014.